Set dies de juliol (Inspector Mascarell 2)

Set dies de juliol (Inspector Mascarell 2)
  • Título: Set dies de juliol (Inspector Mascarell 2)
  • Nombre del archivo: Set dies de juliol (Inspector Mascarell 2).pdf
  • Fecha de lanzamiento: March 4, 2011
  • Número de páginas: 384 páginas
  • Autor:
  • Editor: ROSA VENTS

Segon llibre de la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra ambientada a la Barcelona de postguerra. Després de passar vuit anys a la presó, l'inspector Mascarell torna a la ciutat, on haurà d'enfrontar-se a un cas fascinant que només ell pot resoldre.

1947. Miquel Mascarell, l'últim policia de la Barcelona republicana, surt en llibertat després de ser indultat de la pena de mort i d'haver passat uns anys empresonat al Valle de los Caídos. En tornar a casa troba una ciutat gairebé desconeguda, on no li queda res ni ningú. El seu instint de policia es posa en acció quan rep un misteriós sobre amb una fotografia, diners i una adreça.

Al llarg d'una setmana descobrirà els nous camins que la dictadura està traçant a Barcelona i a Espanya: l'estraperlo i la gran riquesa que proporciona als vencedors, la fam i la misèria sepultant encara els vençuts.

Amb una recreació de l'ambient de la ciutat i l'època fideli detallada, Set dies de juliol és una novel·la que ens parla de la condició humana portada al límit, i també de la seva resistència i de l'eterna esperança que l'anima.

Ressenyes:
«Sierra i Fabra ha demostrat un domini cada cop més excel·lent de la professió amb l'ús de registres literaris ben diversos i propostes més singulars i efectives.»
Pep Molist, El Quadern, El País

«El millor de Sierra i Fabra és la seva paraula viva en pàgines creades des d'una sensibilitat de músic i poeta, autèntica i actualment exquisida.»
El Correo de Andalucía

Descargar Set dies de juliol (Inspector Mascarell 2) libros pdf gratis en español completos.Set dies de juliol (Inspector Mascarell 2) por Jordi Sierra i Fabra fue vendido por EUR 6,99 chaque copie. El libro publicado por ROSA VENTS. Contiene 384 la cantidad de páginas. Regístrese ahora para acceder a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue gratis.