Efectes Avançats en Photoshop CS6 (Catalan Edition)

Efectes Avançats en Photoshop CS6 (Catalan Edition)
  • Título: Efectes Avançats en Photoshop CS6 (Catalan Edition)
  • Nombre del archivo: Efectes Avançats en Photoshop CS6 (Catalan Edition).pdf
  • Fecha de lanzamiento: June 7, 2015
  • Autor:

Sobre el projecte:

El llibre que presento pretén mostrar eines avançades de manipulació fotogràfica.

L'enfoc d'aquesta guia no serà dogmàtic.
No llegireu en cap moment “això s'ha de fer així”. No seria just insinuar que només hi ha una manera de fer les coses ni honest proclamar que jo en conec el secret.

En aquest llibre us ofereixo una escletxa per la qual podreu espiar-me i veure els passos que he seguit en cada muntatge.

En el món de les eines digitals, especialment quan aquestes són emprades amb finalitats artístiques,
és difícil descobrir-ho tot amb una guia, manual o bíblia definitiva. Enlloc d'això, anem trobant peces, en ocasions inconnexes, però que finalment ens ajudaran desenvolupar les nostres habilitats.

Les diferents tècniques que us presentaré es detallaran a partir de 3 creacions pròpies realitzades al llarg d'aquest projecte.

Per poder seguir correctament els tutorials cal una petita base tècnica i teòrica tant de Photoshop com de fotografia.

Tot i així abans de començar amb la part tècnica explicaré un seguit de conceptes teòrics, curiositats i un glossari de termes que pot servir per als menys experimentats en el programa.

Descargar Efectes Avançats en Photoshop CS6 (Catalan Edition) libros pdf gratis en español completos.Efectes Avançats en Photoshop CS6 (Catalan Edition) por Alba Molera fue vendido por EUR 1,99 chaque copie. Regístrese ahora para acceder a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue gratis.